afd
EVENT DATE WILL BE ANNOUNCED
We will open AFD applications to new talented and emergent designers SOON
STAY TUNED
FOR NEWS
HERE

TUDOR HALAȚIU

O poveste bună în acest domeniu începe cu un personaj bold care să surprindă perfect o acțiune de succes!

Tudor Halațiu fiind acest personaj bold!

Consideră că este o persoană foarte norocoasă, deoarece nu trebuie să se chinuie foarte mult să își ducă povestea mai departe. Ea se relatează de la sine și uneori nu este nevoie de cuvinte. Self-confidence-ul pe care l-a șlefuit în ultimii ani îi permite să vorbească despre el însuși și despre munca sa la superlativ, iar pentru că estr atât de sigur pe puterea pe care o are ca designer, în unele situații cuvintele sunt de prisos. El mereu este genul de om si genul de designer care în momentul în care intră într-o încăpere oamenii întorc capul și întreabă: ”cine este acel tip? ”, iar din punctul lui de vedere aceasta este modalitatea cea mai ușoară de a-ți relata povestea ca designer de succes!

În paralel cu personalitatea sa flamboiantă se conturează foarte coerent și organic estetica sa ca designer, în care se prezintă dramatismul formelor, glamour-ul rupt din filmele de la Hollywood, strălucirea ucigătoare și controlul dezordonat al texturilor, într-un cuvânt: o dramă!

Colecția cu care a fost la AFD 2022 este intitulată ”BAD REPUTATION” și surprinde un concept foarte actual și anume excesul. Cu toții suntem consumatori de exces și Tudor consideră că modalitatea dramatică prin care a transpus acest concept într-o colecție de modă, subliniază într-o manieră directă strălucirea pe care o are ca designer!

See the collection