afd
EVENT DATE WILL BE ANNOUNCED
We will open AFD applications to new talented and emergent designers SOON
STAY TUNED
FOR NEWS
HERE

2019

Născut din pasiune, ARAD FASHION DAYS și-a făcut debutul pe scena modei românești în anul 2019, cu un eveniment de succes care a adunat  în jurul său un public numeros. Peste 1000 de invitați și participanți au răspuns pozitiv acestei inițiative de mare anvergură de la Arad.

y

Într-o primă ediție fulminantă în 2019, Arad Fashion Days – “Preparing for The Show”, aduce la Arad, într-o locație emblematică, Palatul Cultural, nume mari din industrie precum: Clara Rotescu, Romanița Iovan, Ștefan Hojbotă, Alexandru Raicu, Aura Dumitru, invitat special fiind Cătălin Botezatu, alături de designeri consacrați din Arad și invitați pe măsură, Fabulous Muses (Alina Tănasă și Diana Enciu), Maurice Munteanu, Cornel Crișan, Denis Radu și mulți alții.

2020

Dorința de a creea nu numai un eveniment de fashion, ci și o comunitate pasionată de acest domeniu în jurul #AFD, a determinat echipa să înfrunte situația pandemică din 2020 și să continue Arad Fashion Days cu a doua ediție

t

Sub semnul pandemiei și într-un cadru mai restrâns „Roof Top Arad Fashion Days” continuă evenimentul pe platoul acoperișului Atrium Mall, cu o listă de designeri curajoși care au înfruntat și respectat restricțiile, dintre care amintim Cătălin Botezatu, Ștefan Muscă, Alina Moza, Paul Micșa, etc.

2021

“Fashion show on the bridge” evenimentul AFD al anului 2021 aduce în atenția publicului o locație unică, într-un prim show în Romania organizat pe un pod. Este vorba de pasarela peste Mureș care timp de o seară a devenit gazda a nu mai puțin de 600 de oaspeți.

 

Succesul enorm al acelei seri nu s-a datorat doar locației inedite, ci și a show-urilor de excepție alea unor designeri precum Catalin Botezatu, Clara Rotescu, Mirabel, Vali Ciobanu, Eli Lăslean.

r

2022

Continuând seria locațiilor excepționale cu care AFD a obișnuit publicul, și care este ingredientul principal care face din Arad Fashion Days un eveniment de excepție, 2022 aduce în prim plan recenta restaurată clădire a Cazinoului din Arad.

p

Desfășurat sub deviza The podium, AFD 2022 schimbă strategia curatorială îndreptându-și atenția către tinerii designeri absolvenți ai facultăților de profil din țară, din Arad, Timișoara și Cluj, aducând în atenția publicului colecții de o mare încărcătură emoțională sau creativă și propunând o dată cu The Podium o rampă de lansare pentru acești tineri designeri.

o

Alături de generația nouă, designeri cunoscuți precum Cătălin Botezatu, Tudor Halațiu, Paul Micșa sau Aura Dumitru, își aduc colecțiile pe podiumul AFD devenind un etalon pentru generația tânără.